lactancia 2

La lactància és quelcom natural en la vida d’una dona, però com la majoria de primats, no naixem sabent com alletar, sinó que és quelcom que aprenem veient-ho fer a les altres mares del nostre entorn. Malauradament en la nostra societat, en l’útima meitat del segle XX es va tornar molt difícil veure mares alletant el seu fill.

Per això és molt recomanable assistir a grups de lactància, millor si comencem durant l’embaràs, per poder observar i resoldre dubtes i experiències. Aquests grups són d’ajuda mútua i són sempre gratuïts.

Però de vegades necessitem ajuda de forma urgent ja a l’hospital i no podem esperar a anar al grup de lactància, o no ens volem desplaçar, o preferim la intimitat de casa nostra. Ens aquests casos t’ofereixo ajuda pesonalitzada, ja sigui a casa teva o a l’hospital.

 

He donat el pit a les dues meves filles durant més de dos anys i m’he format específicament amb el curs de la Federació Catalana de Grups de Suport a la Lactància Materna.

 

Què puc fer per tu?

  • Em desplaço a domicili o a l’hospital per ajudar-te si tens dubtes o dificultats relacionats amb la lactància materna.